Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BAKOM ORDEN!

Bakom orden finns du och även jag.
Vi skriver om både lätt och svårt.

Ibland tycker vi livet är så hårt.
Ibland på fjärilslätta vingar vi svävar,
för ingenting vi bävar.

Just nu känner jag mig som en vilsen poet.
Som fastnat i något som liknar en smet.






Fri vers (Prosapoesi) av Ezmeralda VIP
Läst 135 gånger
Publicerad 2017-04-18 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP