Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skal

Båten ligger kantrad
värper största möjliga
Tystnad

Ytan punkteras av årtagen
nattliga lansar
stöter svarslösa signaler
mot stranden

Och ur djupet
dras då det dokumentära
mot en ännu tunnare verklighet

Strandremsan rivs av vetskapen
alla svar ligger samlade
under frågan

Var finns mor




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-20 09:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
stiligt, mycket stilligt, väldigt poetiskt!
2017-05-12

  Salvation Pepper
Snyggt, speciellt första versen.
2017-05-10

    ej medlem längre
Svar: Mor finnes: Den 20e april 2017, Mariehamns stad, Åland, Finland. Finns det någon anledning att tro något annat? Ibland vore det bra med öppna dialoger för att undvika missförstånd.
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP