Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparlågans veke

Så lätt hitta tillbaks
Men En är för vek
den andre för naiv
Och april suckar långsamt
i vinterskrud

Hjärtat ekar tomt
Bränns som nässlor
Varje andning
Varje knopp väntar
På varma kärleksfulla dar

Än rinner hoppet
Tålmodigt i blodet
Blir det vår för oss
Eller aldrig någonsin

Låt mig få kyssa din längtan
Stryk bort mina tårar om natten
Håll min hand
Låt oss drömma tillsammans
Igen





Fri vers av Sommarina
Läst 328 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-20 10:31



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Håller med Marita.
2017-05-03

  Anya VIP
fint varvar du bilder både inuti och utanpå. Fastnade särskilt för:

Hjärtat ekar tomt
Bränns som nässlor

Bra liknelse.
2017-04-24

  mare VIP
Fin dikt
sparas
2017-04-22

  Lars Hedlin
En innerlig stark text i längtan ....Kram
2017-04-21

  Bo Himmelsbåge
Vacker Kärlekspoesi om längtan...
med en tagg av vemod ...
Hoppas verkligen att Vårens o Hänryckningens tid, kan tända den rykande veken igen...

Underbar slutstrof...!

2017-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, vackert i kärlekens namn!
Underbart avslut på texten.
2017-04-20

    ej medlem längre
Orden andas kärlek och är så vackra att få läsa.
2017-04-20

  ULJO
Fin kärlekspoesi. Leve kärleken
2017-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina