Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Astral Weeks

Jag drack kallt vatten

Seglade iväg i huvudet

Just då var jag gammal

Jag kysste solen med min
utsträckta hand

Kom ut i vattnet

Jag vill aldrig bli så gammal igen




Fri vers av Bjarki
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-21 15:36



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Gillar hur du beskriver resan.
2017-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Bjarki