Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det soliga blå

Vardagslivets tyngder
men ändå
Vi släpper upp ballonger i det soliga blå!




Prosa av Feminaz
Läst 162 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-04-23 10:01



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa...härlig livsglädje. kort men innehållsrik.
2017-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande text!
Dessvärre finns det för lite ballonger i det blå.
2017-04-24

  Päronsplitt
kort text med fint tyngdlöst budskap. Gillar!
2017-04-23

  ResenärGenomLivet VIP
Det låter gott...och det positiva måste väga tyngst...:-)
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz