Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då vi älskar


Åtrån tänjer gränser


låter tanken leka
där vällust fyller sinnen

hetsar vilt
bultar spränger

eggar

kroppar närmare
än nära

njutning växer
flämtar ber och bönar 

kyssar smakar

hud som glöder
tänder viljan till förening

själar följer
 
ljuvligt om och inom 
flödar forsar ström pulserar

källan fylles varmt
av kärlek







Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-23 17:11



Bookmark and Share


  Ronny Berk
kroppslig närhet som poesi; poesi som kroppslig närhet ...
2017-05-09

  Lars Hedlin
Ljuvaste Ljuva <3 :) kram
2017-04-27

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt sensuella och vackra rader bjuder du oss på!
2017-04-23

    Peter Söderqvist
Vackert sensuell text.
2017-04-23

  Nils-Robert
En så sensuellt laddad dikt om det finaste.
2017-04-23

  M:tin
Du är en mästare på att skriva sensuell poesi!!!!!!!
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP