Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Stand By Your Man*

Vid din sida ska jag stå
Vid din sida ska jag gå
Jag ska Trösta dig
När du Behöver mig
Som Bäst
FÖR*KÄRLEKEN*
*FOR*EVER*TRUE*

23/4-2017 Av*i.Åberg




Fri vers av Irene Åberg
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-23 22:00



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Vackert och berörande!
2017-04-23

    ej medlem längre
Vackert diktat!
2017-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Irene Åberg
Irene Åberg