Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blött virke

Det glöder. Utanför har solen lagt ägg som

spricker under resterna från hundar. Cykelns

röda färg i streck - tydliga som mensen- som

om den pratat artikulerat tydligt. Hunden jagar 

Hennes kön i regnet..Hundägaren 

skulle inte med in i hissen. Just där. Ljudet som 

Två kastrullock mot varandra. Clinton eller Trump. 

Borta. Det som kunnat legat som en ljum viskning 

framtiden- borta. Dagar som går och kommer. Porr

och människans längtan. Alla bilder intill varandra 

och i ögonblick stannar allt i bön. Hon borde aldrig 

skriva om honom, om livet då pennan for som kaskader

över trångheten. Borde så mkt. Som att skriva när mörker 

Avtar.  dikterna är borta. Han är en skugga. Likt mig. 

 

I vissa hörn tar näsan in doften av berusning. Hon vill

Beskriva det flyktiga på för kort tid. 

 

Det är något med en längtan inatt. Starkare än på länge. 

Plankorna luktar. 

 




Bunden vers av smultronbergen VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-24 02:45



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket och mera i denna välskrivna text
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP