Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schipol 23/04-2017

Flygplats
så många
språk
i en
krakafoni

Nederländsk
personal
Lesbiska
Franska par

Sjungande
engelska sånger

och svenska
tanter om när
barnen är
för stora
för gåvor




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 241 gånger
Publicerad 2017-04-24 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre