Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärleksficka

Den här
anteckningsboken
har till och med
en ficka
för kärleks
brev
så det hade
varit perfekt
för poesi om
en älskad

men jag har
ingen älskad
så den samlar
tårar över
det som inte är




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-24 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre