Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demont stranter


Din protest
är inte lik
min protest

Som är en protes-
hand.

Med en protes
skylt i luften

Som protesterar mot
alla proteser som byggs
här i världen

P.g.a dolska minor
bomber och granater
som tillverkas och
säljs med god förtjänst

Jag bara undrar ?

Vilken protest
som är mest äkta

Den med en fejkad
Hand eller kanske
är de lika mycket
värda

Som remi på ett
Schackspels bräde

Bara det att det
Uppmärksammas
så märkvärdigt olika

Beroende på vad
som "säljer"sig
allra bäst just då?

I det slukande mass
cyber-mediala värde
-världen?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-24 17:39



Bookmark and Share


  henke_r
Kompositionernas mästare slår till igen:) Riktigt snyggt!
2017-04-24

  Judas Ekholm VIP
Härligt elak satir!
2017-04-24

    ej medlem längre
Tänkvärt!
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP