Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"härkomst"


Ihågkomst





Truten släppte sin
skärande tystnad

Med ett våldsamt
Skri
Flög uppåt

Väckte samtidigt
en passagerare

På kryssningsfartyget


Frånskilda bara
någon meter från ett
Plåtskal och ett
Förlösande isberg
dem emellan.

Några årmiljoner
Av egna artvilkor
och levnadssyften

Men ändå i en
Vibrerande närhet

Av att deras andedräkt
snuddade vid varandra

Två tidsresenärer
oavsiktligt

sammansmälta
och
samstöpta

I en evighets sökande
ögonblicks gemenskap.








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-25 08:55



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Känner den "Vibrerande närhet"
Snyggt!

2017-04-27

  KattenKin VIP
Våra skyddsänglar kan se olika ut, tänker jag, och ibland samarbetar arter över alla gränser, till och med genom tid och rum.
Otroligt fint skrivet . Sparar den här.
2017-04-26

  Judas Ekholm VIP
Gillar den här. Finns många riktigt snygga formuleringar och passager, och en fin komposition av alltsammans. Way to go!
2017-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP