Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN LJUSA SIDAN!

Jag klädde på mig väl.
Tjock tröja under jackan.
Drog ner mössan över öronen.
Promenerade iväg i rask takt.

Det stormar, det flyger snö i luften.
Iskalla vindar som gör att träd och buskar bugar sig i ilska.
Det är trots allt knoppar och sprickfärdigt på det mesta.

De sopar gator och trottoarer här idag.
Barnen har fått ta ut sina cyklar, de bryr sig inte om att det stormar.
De cyklar och tränar på att släppa styret.

En tant kämpar framåt med sin rullator som hon har matkassen på.
De man möter pratar om det här vädret, när ska det vända?

Jag ångrade nästan att jag gått ut.
Men då kom min man med bilen.
Han sa; -Hoppa in du fryser ju, vi åker hem och kokar kaffe.
Omtanken gjorde mig så gott.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-25 10:29



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
God omtanke
ger ju bara plus...

2017-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP