Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viga vår kärlek vid Lyckans läger

Jag vill tugga det tuggummi
Som du har tuggat på
Känna värmen strömma från din hand
Fyllas av den skimrande lycka som kommer
När det bara är vi två
Låt oss ta in på Lyckans läger
Nere vid Offsjöns strand
Där kan vi viga vår kärlek
för evigt




Fri vers av Stigi Skog
Läst 292 gånger
Publicerad 2017-04-25 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog