Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drama i skogsbacke



Inledning. ..
Anledning.
Avledning.
Slutledning. ..

Stummnad
mossbelupen
Stubbe med oväntat
Sorkbesök i Humlebo.

Snarstucken nos
sprang i väg sin kos

Drottningimperium
räddad för denna gång

Hasselsnårens våta
sporhängen torkade
efter regn i kvällsol


Livet fortgick
droppande
diamantgnistrande

Bland skira vajande
hassellöv som kvällens
solsken stilla silade sig
igenom,
ännu ett tag. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-04-25 17:17



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Håller med um. :)
2017-05-02

    ej medlem längre
Livet droppar - vackert +
2017-04-29

  Ingrid Trolle
En mycket vackert beskriven
scen i skogsbacken. Det är
så att man känner sticken på
näsan.
2017-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP