Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fula hallen

Vad gör man med en ful, kall hall,
där historiken finns i väggarnas smuts
och din spegelbild börjat bli förvriden,
där vackra detaljer ej fyller sin funktion
och där dofter gifter sig med dammet.

När acceptans är det som leder en
rakt in i insikten, om att allting
kanske inte går att lösa,
att du blir den som måste flytta.

Då en tavla försvinner på väggen,
färgstarka blommor blir bruna,
dofter osar sand.
Då är det du som måste flytta,
till en plats där själen orkar bo.





Fri vers (Fri form) av Krimskramsan VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-04-25 19:42



Bookmark and Share


    Andiie
Du varvar med abstraktion och konkreta föreställningar, jag gillar den här!
2017-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP