Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

substans


igen
sprang vi efter
vind

din ande allena

ÄR




Fri vers av rebecca d
Läst 537 gånger
Publicerad 2006-05-22 19:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
" Jag är " Amen
2006-05-22

  Almagrundet
Tankfullt! Vinden blåser vart den vill, brukar man säga. Dikten ger ytterligare en dimension genom ett fåfängt jagande av den. Och det svåra att bara vara.
2006-05-22

  Ingrid Nilsson
Som en framvaskad guldklimp!
2006-05-22

  Per Rydberg
vacker! Tack!
2006-05-22

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
En härligt fragmentarisk dikt!
2006-05-22
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d