Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmel och jord i samma grå nyans

Fukten
kryper innanför
når varm hud
kyler ned

Trädens
kala grenar
ritar mönster
i dimman

Horisonten
öppnas
himmel och jord
i slutet famntag
 
Kaela




Fri vers (Fri form) av Michaela Dutius
Läst 508 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-28 16:20



Bookmark and Share


  Mona M

2017-04-30

  Goraxy 89 Orion VIP
Verkligt fin lyrik - Tackar och Sparar !
2017-04-30

  Lars Hedlin
Mycket fint
2017-04-29

  Blomma-Stjärna VIP
så vackert öppnande varmt - om kylan och allt det grå aprilvåren bjuder på!
2017-04-29

  Maria Sundelin VIP
Aprilväder i sitt starka grepp
Kramar
2017-04-28

  Larz Gustafsson VIP
Som november.
Fast inte lika mörkt.

2017-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius