Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärleken är både himmel och jord samt allt däremellan

 

 

Du berör 

mitt hjärtas djup

finner pulsen i mina ådror

flyter med strömmen av värme

ut i kroppens alla längtande celler

under hud, uti ben, uti märg,

uti hela mitt väsen

finnes Du, bara Du och Du endast 

så uppfylld av lust, min trånande själ 

eggad av sinnenas ljuvliga resa

uti DIG, med Dig, så innerligt förförande

smekande, smakande, doftande Dig

då uti varje andetag, uti var kyss

min fylles av DIN

 

KÄRLEK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-05-01 01:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört bra starkt och levandes
2017-05-09

  Ronny Berk
jag tycker om den bilden och den poesin; budskapet ...

2017-05-09

    Peter Söderqvist
Vacker beskrivning av kärleken och hur den kan fylla någon.
2017-05-05

  Nils-Robert
Så underbart sensuellt flätat av kärlekens alla nyanser.
2017-05-02

  M:tin
En helt underbar kärleksdikt!!!!!!!
2017-05-01

  Fem hjärtan VIP
Sensuell och mycket vacker kärlekspoesi!
2017-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP