Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskandes vågor

skogsdoftens barrvärme,

barfotafötter,

sjötvättad, solblekt

bomullsspets

 

älskandes vågor;

luddiga, blommiga,

hängbjörkens ljusgröna

sommarfröjd




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-29 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim