Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag nuddar evigheten


Jag vet att det snart är natt
även hos dig
jag vet att tystnaden lägger sig
och allting når fram till dina slutna ögonlock

Jag kan se din stund
jag kan höra din stillhet
jag kan känna din sorg, din saknad, din själ

Jag vet att vi aldrig mer kommer att älska
vi kommer aldrig skriva tillsammans
för vi är redan hemma i vår bortglömda by
där man inte ser sig om






Fri vers av Gigi
Läst 597 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2017-04-30 22:41



Bookmark and Share


  Henning Hson
Tummen upp!
2018-08-13

  Janina Kaminska
Vemodsvackra ord som går rakt till hjärtat.
2018-04-22

    ej medlem längre
Klockrent skrivet
Den nuddar mitt hjärta
Sista raden är som en kniv i mitt inre
2018-04-20

  Sommarnattsljus
Jättevacker text och sorglig. Tycker mycket om titeln. Fint, tack!
2018-04-19

  Stisse
Sorgligt och vemodigt men fint skrivet. Titeln är magisk.
2018-04-15

  OT
Bra skaldat! En text fylld med känslor.
2017-06-20

  Den lilla tänkande
Sorgligt vacker, bra!
2017-05-06

  stig wikman
UNDERBART.

Tack GIGI.

Kram från Dalarna.
2017-05-01

  Gin83
Oerhört stämningsfullt
Vackert och berörande
Och en titel som griper tag
Gillar
2017-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Gigi
Gigi