Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilde


om jag använde mina egna ord för att beskriva

skulle jag kanske säga att kaos slutit mig i sin vildsinta famn och

vaggade mig fram och tillbaka, eller kastade



att det viskade sina visor och ve och fasor i mina öron

tills allt jag hörde och kände var blod

att det slet marken undan mina fötter innan det

släppte mig att famla själv



men jag använder inte mina egna ord

och ingen kan förstå vad som skedde

mellan mig och kaos den där dagen

 

 ....


ingen kan heller skydda mig när kaos går i mina spår




Fri vers av volatile
Läst 633 gånger
Publicerad 2006-05-22 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

volatile
volatile