Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en hängbro

Höga kusten
upplevde vi tillsammans
semestern i en BMV
och jag höll din hand
du var min stora kärlek
vi stannade rätt ofta
och räknade sekunderna
som timglasets sand

Liseberg i solsken
vi var där du och jag
du åkte pariserhjulet
och jag bara tittade på
slänggungan så hisnande
högt över vattnet
att du bara vågade
jag kan det inte förstå

Skogens sköna doft
vi kände den morgonen
och bron där över dalen
till Näktergalens sång
jag plockade av sipporna
och gav dig en bukett
dina ögon glittrade
där hela morgonen lång

Tempelbron i dimma
så vacker och förförisk
jag kysste dina kinder
invid flodens vatten
du bad mig om mera
vi drack av hänförelsen
i solglittrets stund
och ända in på natten

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 346 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-13 08:23



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
så innerligt - så kärleksljuvt - minnen som skimrar!
2018-11-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart sensuellt och kärleksfullt diktat!
2018-11-13

    ej medlem längre
Ljuvligt.
2018-11-13

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2018-11-13

  Feliaxel VIP
Så fint
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO