Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sällskapsdans

 

Androgyna sällskapet har orkester med 

dans ikväll och enbart troende får köpa 

biljetter. 

 

Hon stammade på stavelsen och drog häftigt 

av sig de femininaste dragen, förstärkte styrkan och drog på

sig en uppkäftig min, blev stoppad vid grinden av en 

man som försiktigt uttryckte något om känslan 

och rädslan för konflikter. 

 

Raseriet utbyttes mot uppgivenhet 

då biljetterna sågs ramla över slaka manslemmar. 

 

Hon var av honkön. Med ett temperament från Italienska 

stumfilmer. Skulle alltid vara och hela jävla rövhålet 

må brinna om inte läppstift kan förenas med ett 

satans jävlaranamma och politisk kamp. 

 

Det var mycket hon frågade Gud om men inte faan 

såg hon sig om efter män med kuken indragen mellan 

skinkorna. De med vinglig gång och ängslig blick. 

 

Det fanns något mellan lakana om stavades 

rakhet. 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-04 22:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oh, diggar språket
2017-05-10

  Gunnar Hilén VIP
Fy fan va skarpt...skitroligt och känsligt argt
2017-05-05

  ULJO
Berörande skrivet
2017-05-04
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP