Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

från min veranda ser jag det hända

 

 

 

dagen rustas lust och lukter

ett inversionslandskap

skapas i himlens höjd

molntussar växer 

till skär och öar

 

sol i uppförsbacke

ruskar nakna grenar

frustar liv

rustar återkomsten

 

gränslösheten överrumplar

blir buren, jag,

i tankens tidsmaskin

till saknadens stunder

till åtråns år

till rädslornas rundgång

vem är jag 

att ensam stå allena

i aningarna

närmar jag mig vår

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-05 11:08



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
Underbar hyllning till VÅREN.
2017-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg