Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tankar till alla som kämpar kom denna skrift till. Det finns så många sorters kärlek.


DET VILL JAG GÖRA FÖR DIG.

Vill befria din själ, som jag vet går i vitt!
Så den får sväva fritt.

Vill sjunga dig en kärleksballad!
Så du kan känna dig glad.

Vill öppna dina ögon och andra sinnen!
Så du kan glädjas över alla minnen.

Vill att du får ligga på blomsterfylld äng!
Så du får njuta av dofterna i sommarens hägn.

Vill att du får känna hur solen värmer din kind.
Så att du nöjd kan stänga din grind.




Fri vers (Prosapoesi) av Ezmeralda VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-06 15:15



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott önska gott
för andra, så väl
skulle alla vandra
så mycket roligare
livet då skulle bli
när "jag" blev vi!

2017-05-06

  Larz Gustafsson VIP
Där är jag redan.
2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP