Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-05-06


Musöra

 

 

"Med musöra
kan man björken höra
hur den savar
stiger jordpelare
mot himlarna..."

        ~*~


Våtvarm essens
tonar i lidelsens ljus

åh jungfru du sköna
kom vila invid stam
handen följer skuldran
den solvarma

saven stiger
världar brista

älskar

älskas



© Chawa och Kennet Melin (citatet) 2012/2017-05-06


Eget foto: © Björkhänge - Eva Himmelsbåge

 

 




Fri vers (Fri form) av Chawa VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2017-05-07 00:43



Bookmark and Share


  aol
Så vackert spirar våren i denna fina dikt, man blir bara glad,
2017-08-27

  Blått Norrsken VIP
Så underbart vacker dikt. Böljande och drömsk för du din briljanta penna i all enkelhet och formar ord sköna i allsköns stundande vår.
2017-06-16

  Bibbi VIP
Suveränt bra.
2017-05-11

  Lars Hedlin
EN riktigt vacker text :)
2017-05-09

  Salvation Pepper
Fin hyllning till våren!
2017-05-08

  Ingrid Trolle
Ljuvligt härligt
sensuell och
så underbar
beskrivning av
våren
2017-05-07

  ULJO
Briljant
2017-05-07

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla...man njuter såå av allt det ljusgröna som dyker upp överallt...
2017-05-07

  Eva Helene VIP
Vilken vårglädje som sprids här! Mjukt, vackert och sensuellt, det märks minsann att poeten var på gott humör när detta skrevs. :)

Härlig bild därtill!
2017-05-07

  RitaBrunner
Vackert!
2017-05-07

    ej medlem längre
Vackert vårgrönt i ord och bild!
2017-05-07

  Linda CH VIP
Ljuvligt fint!
2017-05-07

  KattenKin VIP
Så fin layout på söt och sensuell vårpoesi!
2017-05-07

  Robert Gustafsson
Underbar!
I det nyutsprungnas ljuva nyans.
Tack!
2017-05-07

  Bo Himmelsbåge
Åhhh... ett så underbart Hänge...
av Livets Klänge...!

Det krävs ett litet känsligt musöra
för höra björken sava
Den känsligheten har Du Eva Chawa...!

Det är så att björken savar Chawar
upp mot hela Universum...
o sprider sin lidelse o ljus
följer skuldran den solvarma
i pollenvindens brus...

Det är Vår...!

Varmt tack för denna gulliga vårhälsning!


2017-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Chawa
Chawa VIP