Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonårsvärk i åldrad kropp

gör så ont det onda bränner liten 

fast så vuxen orden naglarna i skinnet kärleken 

så vacker min är inget ingen 

där som ser och allt de såg var skalet 

något något väldigt litet måste ske nu stel är tiden fast 

är kroppen allting andas nedkyld luft och

dimman dimman den är större går i cirklar

 

ocean av tid och alla de som klamrar sig vid något 

idealen politiken ingen riktigt ser dig det är sorgen 

den som kväker tar dig hindrar dig i hoppen 

 

avgörande små är våra skeenden i världen och när jag 

inte längre orkar får du lova att du skriver åt mig 

dessa ord om människan i fallen hur de studsar hur 

de kravlar tar sig blodiga till toppen 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-08 00:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
poetiskt
sånt man kan läsa om och om
evigt
2017-05-10

  ULJO
Starkt berörande detta
2017-05-08
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP