Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kärleken som aldrig dör


Bortom livet, bortom orden, kärlek i en fågels sång

 

 

Min älskade fina,

mitt hjärta, min mening, mitt allt

 

närhelst i livet

du saknar och behöver

allt som då en gång var jag

låt tanken få landa i ditt hjärta 

och vila där i trygghet 

hos mig

 

 

Sök tröst i naturen

mitt hjärta, finn din kraft

finn din inre styrka

 

låt ljuset fylla dig

 

upplev skönheten 

livsglädjen och värmen

uti allt Skaparen skänkt oss

ty allt levande bär min hälsning

och där du mig söker finna

där finns också 

jag

 

 

så lyss till vågorna,

vindens sus och fåglarnas sång

skåda skogens alla djur

stora som små,

alla bär de min kärlek

till dig

 

 

"Jag älskar dig,

alltid skall jag älska dig

alltid beskydda och vaka över dig

du mitt lilla hjärta, du allra finaste

allra vackraste delen av mig själv

aldrig, aldrig lämnar jag dig"

~ mamma ~

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-10 14:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som går på djupet och berör inom..kram
2017-05-18

  Nils-Robert
Så rörande fin dikt till sin mamma. Önskar att alla har sådan värme med sig.
2017-05-11

  Leo Rudolphzon
ord skenar rätt in hjärtat
Tvär nitar av de ärliga vokalerna
Kärleken till vår kära
Snyggt skrivit
2017-05-10

    carinamnm
Men åh, så vackert skrivet, fyllt av kärlek som alltid kommer finnas! Den tar tag i mitt modershjärta <3
2017-05-10

  M:tin
Fint skrivet!!!!!!!
2017-05-10

    Peter Söderqvist
Så vackert skrivet från mor till barn.
2017-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP