Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöjd så som det är!

Jag gillar att sitta och fika med dig. Morotskakan blev så god.
Vi pratar om vardagliga händelser och sånt som vi ska göra.
Det enkla är det bästa för oss.

I morse var gräsmattorna vitpudrade igen här.
Flera grader kallt och en isande nordvind kom emot mig
när jag gick ut till soprummet.
Undrar hur det går med mina tulpanlökar de har ju redan kommit
upp så fint. Vi ska åka och lägga över dessa så de inte fryser i natt.
Enligt tv,s väderkarta ska det bli frost i nästan hela landet.

Så vi kan konstatera att våren ligger i träda här.
Bara stilla vänta, bara stilla be!
Nu vill vi solen få se!






Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-08 12:36



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Våren den spelar
oss många spratt...
Jag hoppas som Du
att vi får se mer
av den nu...


2017-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP