Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan eko

en skugga utan sitt eko
en abstraktion vänd utåt
en krater fylld av tid

symboler i prydlig samordning
fjärran från sitt ursprung
vars syfte är en
förlängning av denna ordning

vädjan
förnekad




Fri vers av martinson
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-09 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

martinson
martinson