Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

några präntade rader

vindlande vatten
som stannat till is
som ångrar sej
och fyller himlarna till brädden

strömmar som talar
viskar och sjunger
tanklöst sövande
trots vidöppen rymd
en utestängd önskan
förändring i slow motion

några präntade rader
i all sin meningslöshet
i all sin värdighet
som möjlighet
till möjlighet till omöjlighet
i ett ingenting
men med udden mot utplånandet




Fri vers av martinson
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-16 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

martinson
martinson