Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rinner tiden ut

stjärnljuset vilse
mot töcknig bakgrund
mörkret skymmer
tassande fötters stumma avtryck

dagen är på dekis

hoppets små danssteg
tål inte gryning
tål inte skymning
dess tunna andning
kapitulerar
när himlen jagar marken
havet jagar vågen
maran jagar drömmen

i ljuset från ett avsked
rinner tiden ut




Fri vers av martinson
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-16 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

martinson
martinson