Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

omedvetenhet som ser sej själv är ett poem

*
det är lätt att applicera upprepade tecken på ytan av ett vitt papper

det är svårt att uppleva tecknen utan att tilldela dem ett värde

bedömaren hävdar att denna svårighet är symbolens mening
vilket är en bekräftelse av avsikt
där det inte finns någon

*
förvaltning medför ängslan på tomgång
när beteendet upprepas
dräneras all kraft
skapas vånda
och en symbolisk återinvestering


lyriken blir repetitiv
den skrivs för att kollapsa i förväg
vilket installerar en figur som överför oöverförbarheten av överföring?

denna djärva men bekanta gest
betonar brist
vilket är ett misslyckande av vikt

misslyckandet kommer att vara ett uttryck för djup


*
att vägra tilldela händelsen mening
är att tolka den hängivet och kärleksfullt


omedvetenhet som ser sej själv
är ett poem





Fri vers av martinson
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-06 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

martinson
martinson