Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Messenger-lejoninnan III

Under tystnad
Står jag här ensam
Vid The Game of Thrones
Förställd 

Du är den skönaste
Som misären kan bära
I skenbart glitter
Förställd

Om jag fick röra dig igen
Skulle du smälta in
Jag får dina tårar
Förställd

Vi räknar alla spöken
Spelar scener från fjol
Vad du ser i mig
Förställd




Fri vers av Arvast
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-09 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvast
Arvast