Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månmusikanterna - en drömramsa

 

Denna natt, en månskensnatt

steg en trollkarl ur sin hatt

det stod rök ur kattens öra

och nu ska ni snart få höra:

katten delade sig lätt

till en färgglad sångkvartett

fyra djur på maskerad

sjöng en sång så käck och glad

stämmorna var digitala

klockrena och ganska svala

det var nån slags festspelsång

hålligång med pling och plong

djuren såg dock ej åt maten

ratade de fyllda faten

katten ville strax gå ut

bet mitt knä, gav upp ett tjut

jag tog av den stackarn västen

sedan kan ni tänka resten




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-11 09:19



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även en katt kan drömma. Rart o en smula kavat av den att dela med sig till dig.
2017-06-02

  objekt3
Pratchet vakar över oss
2017-05-15

  TrollTörnTrappan VIP
Dock en kvartett tycks mig bli en trollkatt för mycket ;-) fast den lyckas spela utmärkt!
2017-05-12

    Sefarge VIP
Katta-lys(er)ande
Skrivet!
:)

2017-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X