Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utkast till handling

 

 

sitter i skymundan

med mitt skatbo

till villråd

 

vindkasten

knarrar i fönsterbågar

bisvärmar

surrar mig full

med sting av infall

bedövning följer

böljor och virvlar

under det att

en kam i min hand

om och om

upprepar

mekaniskt

ett rörelsemönster

 

översvall ur

ovisshet

lockar

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-13 12:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Villebråd spänningsroman klassiker jordgubbar finsmakare natur kultur
2017-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg