Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen i dina ögon

Sanningen står skriven i dina ögon
säger mer än 1000 ord
du behöver inte öppna din mun
ser i dina ögon vad du vill ha sagt
ibland gör du mig förvirrad
jag hör vad du säger
fast dina ögon talar ett annat språk
dina ögon är inte ärliga blå
men sanningen finns där ändå
Ögon kan aldrig ljuga
Talar sitt sanna språk




Fri vers av Regndanserskan
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-05-23 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regndanserskan
Regndanserskan