Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vitsippas tankar

Vårtärnan tar sig om kinderna
hon är så frusen,
bekymrad över vinterns andedräkt
och den klockade vitsippekjolen
som stelnat i fogarna kring midjan.
Hon håller hoppet uppe
när hon viskar med de andra intill
om värmen
som kom, men gick
men väntas åter.




Prosa av Feminaz
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-05-14 13:28



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
starkt medkännande
2017-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz