Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 77


Världens undergång,
evolutionens höjdpunkt!
Homo Sapiens?

© Boa Berg
2005-10-13
10:56




Bunden vers (Haiku) av Boa Berg
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-05-23 13:36



Bookmark and Share


  Svante
Intressant och tankeväckande. Lite dubbeltydig.
2006-05-25

  Markattan
Ödets ironi! Tänkvärt och fyndigt om något som egentligen är synnerligen tragiskt.
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg