Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bland prästkragar och blåklockor

 

Han,

en liten flitig humlebumle

mullig och gullig solskensglädje

mötte bland ängens alla sköna blomster

fladdrande fjärilsvingar, hennes

skira och blåaste blå

såsom himmelens vackraste ansikte 

en ljuvligt underbar sommardag

fylld av sprudlande,

spirande 

 liv 

 

§

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-06-04 20:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar!
2017-06-19

  Fem hjärtan VIP
Vilken underbart ljuvlig sommardikt!!
2017-06-14

  Blått Norrsken VIP
Söt och fin i det oväntade .
2017-06-10

    ej medlem längre
Jag tycker det liknar kärlek "banen mig" mellan en herr Humla och en fröken Fjäril.

Sockersöt och ljuvlig sommartext!
2017-06-08

  M.Eta
Fin ock gullig sommardikt!
2017-06-08

    Peter Söderqvist
En variant på blommor och bin. Kärleken är alltid där.
2017-06-08

  Nils-Robert
Vilken mysig liten sommardikt.
2017-06-05

  Heikki Hellman
Stim på sommardag i juni som bäst!
2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP