Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

första kyssen (haiku)

elektriskt nära

andedräkterna krockar

läppar söker hem




Bunden vers (Haiku) av blått nagellack
Läst 320 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-05-14 22:12



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
suveränt beskrivet
2017-06-19

  Lars Hedlin
Oerhört bra!
2017-05-18
  > Nästa text
< Föregående

blått nagellack
blått nagellack