Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bäst före-datumet har gått ut på mina semestrar

 

solen kom förbi

 

jag marinerade mig i

någonting tropiskt med cocos

från avlägsna semestrar

och satte mig i den

 

men tallen, björken, häggen

stod kvar på samma plats

 

 

 

jag vill ju så gärna härifrån

 

 

 

så kommer molnen

ridande med vinden

tunga som det

förväxta i bröstet

 

det där med längtan

 

och jag blir hungrig




Fri vers av molly crayons
Läst 363 gånger
Publicerad 2006-05-23 15:30



Bookmark and Share


  Albert
jag säger bara mmmmmmmmmmmm
2006-05-24

  Propella
Om jag var man just nu så skulle jag slänga mig framför dina fötter och böna och be att du skulle föda mitt barn för du är så begåvad att det nästan är äckligt. (Fast äckligt på ett bra sätt, på det bästa tänkbara sättet).
2006-05-24

  Saga-Sofia
Skön tanke. Hur vi marinerar oss.
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons