Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

apropå

 

 

öppnar sig en spricka

mellan då och nu

griper efter tid

begreppen vilsnar

vårdoft våglek höstdis

regelbundenheterna

ropar livets mönster

 

pannans veck

och rynkorna runt munnen

 

så släpper tidens vindsus

för ett förundrans skratt

glider vi intill varann

igenkännande närhet

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Per Rydberg
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-19 04:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg