Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trollgumman

 

Det var tiden på tå genom rum invanda 

det var tapeter från en tid då framtiden 

var naken 

 

smyger genom snåren långt långt 

innan framme 

Ser dig 

stugan, kjoltyget min kutande 

rygg invid ditt knä torra 

läkande fasta tag över 

huve mitt - så stilla- din käft i skrockande 

läten om sorg 

 

min blick i speglingar av din i melodierna från

då med din röst 

 

här blir ja till marken är fast ett löv 

ett löv och sorg kan andas 

 

här bor jag längs furukvistars dofter

 

 

sen smyger jag tillbaks längs skall från 

jorden i spår i doft av 

mänskligare form 

 

 

 

 

 

 




Prosa (Kortnovell) av smultronbergen VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-22 13:10



Bookmark and Share


  ULJO
Lite trolskt i sin peotiska förnimmelse
2017-05-22

  objekt3
leskigt möte o minne *gömmer sig i en vildvuxen syrenhäck*
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP