Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan han inte reglerna...

"A gay" man vill lämna sin Knut...
Knut blev arg och skrek då resolut...
- Kyss mig i baken!!!!!
- Nix sa förra maken...
Glöm det! Är det slut så är det slut!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-22 21:58



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra anal-ys...
2017-05-24

  lodjuret/seglare VIP
Regler verkar finnas för att ratas, bestämmelser för att hatas, maten som munnar skall mätta, äts kall eller upp att hetta, flykt som sparv en eller skatas.
2017-05-24

  Salvation Pepper
Du utökar gränserna! :)

2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt