Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

T.W.

 

 

jag velat lära mig att älska och om mitt 

finger var ord är du en roman om människans

svar ett epos om empati medmänsklighet 

 

något vackrare blir aldrig kärleken 

 

så hur kan jag inte förstå dig dina stängda dörrar

dina fotsteg bort från mig din överlägsenhet 

förakt din kyla 

 

du var blott människa. Jag vet att jag aldrig riktigt 

kommer förstå innebörden av din mänsklighet 

 

hur mycket du än försvann hur lite som än 

blev kvar av mig av oss 

 

vår roman slutar alltid med kärleken 

 

den vi drömt upplevt känt 

 

solen som var jag för dig överlevnaden för mig 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa av smultronbergen VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-22 22:00



Bookmark and Share


  objekt3
Att du talar om slutet, och vad det innehåller. Svårt och stort. fint igen
2017-05-23

  cilax VIP
fint
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP