Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden redan då hon inte ens var född

 

Det onda går i cirklar i hjul där hjulens 

vånda krymper 

 

i stunder kraschar evigheten 

 

Gav tårarna plats på ståplats men min 

kropp smyger längst bak. Betraktar er 

i smyg, magens rundning, vår tur. 

 

Den när tiden lagt sig. Vi delar våra barn 

på halvtid. I den där slitna vardagen du inte

vet något om än i tiden du förbrukar 

slösar - det är bara så det är- 

 

det är nog ganska enkelt allt trots allt 

 

1-1 jämn match och över det outsagda hänger 

kärleken i det ljuvaste två människor någonsin 

kan. 

 

 




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-23 23:57



Bookmark and Share


  ULJO
Så sant om livet för många
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP