Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Purpur

 

 

De skingras dessa purpurtoner 

 

dansar ljuvhet i ett bröst och det lidande 

jag tror du känner är det. Det andra som

du inte ser - vad vet vi- har gömt sig bortom

 

och denna szhizofreni är jaget. Friheten. 

 

Har aldrig älskat så intensivt. Tiden som 

stannat visaren som fastnat. Bakom 

enbart vinden och inom den. allt. 

 




Prosa (Kortnovell) av smultronbergen VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2017-05-24 00:12



Bookmark and Share


  objekt3
men ja.
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP