Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt jag omarbetat.


Visshetens dag



Gigantiska prunkande blommor

exploderade ut i blomning

så snabbt,

men bara en dag det året.

Den dagen

då hon satt i sin trädgård

och visste att hon blivit galen.



/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-05-23 20:29



Bookmark and Share


  Ms Field
Hemlighetsfull men spännande! och jag tror jag gillar den:-)
2006-05-27

  Propella
Hoppsan. Den sista raden skickar mig ur balans, tvingar mig att läsa om och se det från ett annat håll. Jisses vad bra.
2006-05-24

  Teresia Ridell
Sorglig, men ändå vacker o glädjefylld ( beroende på har man väljer att tolka den ).
Ja hellre lite galen en helt nere i mörkret iallafall.
2006-05-24

  * Ammi *
gillar....
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina